IN THE PICTURE 2019-02-03T17:37:19+00:00

IN THE PICTURE

Elke maand staat iemand in the picture van Orchestra Twente & Choir Twente. Koorleden, solisten, musici, vrijwilligers, donateurs en sponsoren komen aan het woord en vertellen over hun ervaringen en belevenissen. De aftrap is door dirigent Monique Kokkeler.

.

DIRIGENT MONIQUE KOKKELER

Samen bouwen aan een mooie koorklank, fraseren, blenden, articulatie, klinken als één stem, het muziekstuk tot leven brengen. Dat is waar we elke woensdagavond aan werken.

LAX VOX
Monique begint elke repetitie met het inzingen en maakt daarbij gebruik van de Lax Vox methode. Lax Vox, oftewel “bubbelen” is simpelweg bellen blazen in een waterflesje. Lax Vox zorgt voor ontspanning van de stem en is een prima methode om de stem op te warmen / cooling down. Tevens kun je trainen om hoger en lager te kunnen zingen en het geeft een koor een betere samenklank.

.

UNIVERSAL VOICE
September 2018 is ze gestart met het 2de jaar van de opleiding Universal Voice te Amsterdam. Deze methode maakt stemtechniek voor zingen en spreken begrijpelijk, inzichtelijk en overzichtelijk. Geen vage ideeën meer over wat je denkt te doen of voelen, maar heldere taal, concrete handvatten en gegarandeerd succes. Monique vindt het belangrijk dat je plezier hebt in het zingen en ook dat je leert je stem te ontwikkelen en te begrijpen om nog beter en makkelijker te kunnen zingen.

OPEN REPETITIEMAAND – KOM JE OOK?
Maand februari 2019 is er een open repetitiemaand en je bent van harte welkom om mee te zingen. Graag even een berichtje als je langs komt! We repeteren van 20.00 – 22.00 uur in de Paus Joannesschool, Floraparkstraat 155 te Enschede. Woensdag 20 februari is er geen repetitie, i.v.m. voorjaarsvakantie.

Ja, ik meld me aan!