CHOIR TWENTE 2018-02-04T14:32:04+00:00

CHOIR TWENTE

Choir Twente is een gemengd koor waarvan de leden uit heel Twente komen. Wekelijks wordt er gerepeteerd in Enschede op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Choir Twente heeft o.a. haar medewerking verleend aan John Williams in concert in 2011, Patch Adams in 2016 en de Merry Christmas concerten vanaf 2013. Tevens hebben ze opgetreden op de Matineeconcerten in de Jaargetijden te Enschede.

Het repertoire is veelzijdig. In het winterseizoen, vanaf eind augustus worden er licht klassieke werken ingestudeerd voor het concert “Merry Christmas”, waaronder : Adeste Fideles, The First Noel, I’m dreaming of home, Festival Gloria, Cantique de Noel in een schitterend arrangement.

In het zomerseizoen staan er pop en rock songs op het programma en tevens mooie ballads, zoals : Something inside so strong, Joyful Joyful, Circle of life, Aint no mountain high enough, Lean on me, Africa van Toto, maar ook Nederlandstalige songs zoals Het Dorp van Wim Sonneveld.

Elke woensdagavond wordt er met veel plezier gezongen o.l.v. Monique Kokkeler. Er wordt veel aandacht besteed aan performance, techniek en er wordt ook gebubbeld. Tevens organiseert Orchestra Twente met regelmaat workshops, klik op onze pagina NIEUWS voor de aankomende workshops en meld u aan! Wilt u ook deelnemen aan Choir Twente? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens op de woensdagavond!