2019 2019-02-01T03:14:43+00:00

Zing mee met “Merry Christmas on Tour 2019”

December 2019 gaan we een Tournee maken met het concert “Merry Christmas”. We gaan samenwerken met bekende solisten en een kinderkoor, begeleid door Orchestra Twente.

Woensdag 9 januari 2019 start gemengd koor Choir Twente met de wekelijkse repetities in Enschede voor de tour door Nederland in 3 steden : Amsterdam, Utrecht en Enschede. We zullen samenwerken met bekende solisten en een kinderkoor begeleid door symfonieorkest Orchestra Twente. Wil jij een nieuwe uitdaging in 2019? Meld je dan aan en zing mee!

FEBRUARI – OPEN REPETITIEMAAND

In de maand februari, behalve in de voorjaarsvakantie, zijn er open repetities van gemengd koor Choir Twente. We zoeken sopranen, alten, tenoren en bassen. Je bent van harte welkom om mee te zingen en om de sfeer te proeven. In de zomer geven we een optreden met songs als : Something inside so strong, Lean on me, Joyful, joyful, Gabriela’s Song en Afrika van Toto. Tevens gaan we met nieuwe stukken starten, waaronder Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré en Exsultate Justi van John Williams voor de “Merry Christmas on tour” door Nederland. Meer informatie vindt je onder Choir Twente

Elke woensdagavond repeteren we in de Paus Joannesschool, Floraparkstraat 155 te Enschede van 20.00 tot 22.00 uur. Graag tot ziens!