MERRY CHRISTMAS –  ZONDAG 7 DECEMBER 2014

Wij willen u graag bedanken voor uw komst op het concert “Merry Christmas”. De grote opkomst heeft ons aangenaam verrast!! Het was een sfeervol en mooi concert met vele hoogtepunten. Op indrukwekkende wijze vertolkte Harpiste Sterre Koopman “Dances pour harpe et orchestre” van Claude Debussy. Tevens hebben sopraan Anouk Snellink en bariton Arash Roozbehi hun medewerking verleent aan het concert “Merry Christmas” dat plaats vond op zondag 7 december 2014 in de Jacobuskerk te Enschede.

ZATERDAG 22 NOVEMBER  2014 – MERRY CHRISTMAS @ DE  GROLSCH VESTE

Orchestra Twente vertoonde op zaterdag 22 november 2014 de film “Merry Christmas” in De Grolsch Veste te Enschede, voorafgaand aan het concert “Merry Christmas” op 7 december 2014. Er was veel belangstelling ( 100 MAN ) en het was een geslaagde en sfeervolle avond.

Wat is een film zonder muziek, en muziek zonder film. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Het is een bekende uitdrukking, waar men vooral in de wereld van film en telvisie veel waarde aan hecht. Want een prachtig shot of meeslepende scene, dat blijf je herrineren. Dat haal je makkelijker voor de geest dan de teksten die uitgesproken worden. Maar wat is een prachtig shot of een meesloepende scene zonder de ondersteuning van muziek ? Muziek bepaalt vaak de gehele sfeer en daarmee ook het succes van een film of serie. Met de juiste melodieen is de toon dan ook altijd gezet.